ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Διακόσμηση Interior Design

VISUAL MERCHANDISING

Ακολουθεί η διαδικασία:

Επισκεπτόμαστε το κατάστημα σας.

Συλλέγουμε σχετικές πληροφορίες από σας , γυρο από το αντικείμενο προϊόν που προωθείτε προς πώληση , τα δεδομένα του προϊόντος 'η των προϊόντων προς τους πελάτες σας , σε ετήσια βάση, τις προσδοκίες σας σε αυτό , καθώς και το όραμα σας για το κατάστημα , την ατομική επιχείρηση σας, κατ' επέκταση την εταιρεία σας ,αλλα και φωτογραφικο υλικο ,και κατά την διάρκεια του εργου την επιμέλεια και την δημιουργία , στησίματος- κατασκευής βιτρίνας .

Στην περίπτωση της διαδικτυακής συνεργασίας, μας αποστελετε στο mail μας το φωτογραφικο υλικο και τις πληροφορίες ,και σε ορισμένο χρόνο επικοινωνούμε μαζί σας για να επιτευχθεί η συμφωνία και να σας αποσταλούν ολες οι πληροφορίες ,η μελετη και ο σχεδιασμος - mood board, που έχουν συμφωνηθεί ,και αυτό επιτυγχάνεται πανελλαδικά .

Στην περίπτωση της ανακαίνισης μαζί με τους συνεργάτες μας για εργασίες τύπου γυψοσανίδας ,βαφες , εγκατάσταση ραφιερων 'η μεμονωμένων ραφιών , εγκατάσταση αντικειμένων θεματικής παρουσίασης της βιτρίνας ,ηλεκτρολογικές εργασίες ,εγκατάσταση φωτιστικών μέσων ,αρχικού καθαρισμού του χωρου κ.α. αποπερατώνουμε το εργο καλύπτοντας ολες τις ανάγκες σας.

  • Κατασκευή και διακόσμηση προσόψεων και εσωτερικών χώρων καταστημάτων.
  • Ενδυματολογικές συμβουλές σύμφωνα με τον σωματότυπο του πελάτη την εξελισόμενη τάση της μόδας (ένδυμα-αξεσουάρ).
  • Διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων οικιών (interior design).
  • Συνεργασία με υπεύθυνα συνεργεία των τεχνικών κλάδων πάνω στην ανακαίνιση.
  • Οι συνεργασία μας περιλαμβάνει διαδυκτιακή επικοινωνία, αποστέλλοντας μας φωτογραφίες και διαστάσεις του χώρου σας.
  • Φυσική παρουσία μας στον χώρο σας.